Dadalova kuchařka
DOMŮ
OBSAH
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty)
HOVĚZÍ MASO
Druhy hověziho masa
VAŘENÉ HOVĚZÍ MASO
Svíčková na niti s omáčkou "aioly"
Vlámské hochepot (ošpo")
Vařené hovězí se špenátem
Libanonské magluby s lilky a rýží
Japonské "shabu-shabu"
Čínské maso pěti vůní
Čínský steak dle Nigelly
DUŠENÉ HOVĚZÍ MASO, RAGŮ, GULÁŠE
O guláši, perkeltu, paprikáši a tokáni obecně
Český hospodský guláš
Jubielní guláš pro Václava Havla
Slavnostní guláš
Pravý guláš
Domácí guláš v tlakovém hrnci
Guláš na pivě v chlebu
Stavěč - pikantní guláš
Keithův kořeněný pražský guláš
Rogan Još - červené indické kari (curey) NOVÉ
Guláš bez míchání
Kotlíkové guláše
Kotlíkové guláše
Jižanský kotlík z Provence
Sedmihradský tokáň a pečeně
Chilli con carne (3 varianty)
Hovězí ragů se švestkami
Severské hovězí ragů
Voňavé hovězí ragů
Italské hovězí ragů
Hovězí s pomerančovou příchutí
Staročeské roštěnky
Esterházy roštěnka
Španělské ptáčky
Židovské ptáčky
Nepravé koroptve Anuše Kejřové
Hovězí závitky po myslivecku
Moravský hrnec
Dušené kořeněné hovězí maso
Kubánské bifteky
Burgunské dušené hovězí
Hovězí šoulet
Ostře sledované dušené hovězí pečeně
Hovězí s citrónovou omáčkou
Madridská panvica
Japonské sukiyaki
HOVĚZÍ NA SMETANĚ
Stroganov s rychlým knedlíkem
Česká svíčková na smetaně
Svíčková na smetaně v "papiňáku"
Dietní pečená svíčková na smetaně I
Dietní pečená svíčková na smetaně II
Odenwaldská sauerbraten
RESTOVANÉ HOVĚZÍ MASO
Biftek - marinování a příprava masa
Hovězí kostky s mrkví
Hranolky z hovädzieho mäsa
Hovězí steaky s pepřovou omáčkou
Medailonky s žampiónovou omáčkou
Hovězí steaky delmonico
Marinované hovězí steaky
Střelcův sendvič plněný rumpsteakem
Hubaté steaky
Hovězí steaky s kaviárovým máslem
Steaky marinované citrónovou šťávou
Grilované steaky marinované sherry
Ainsleyho citrónové steaky
Grilovaná roštěnka s pikantní omáčkou
Sentoské grilované steaky se zeleninou
Hovězí plátky s ústřicovou omáčkou
Steaky ze zeleninou a Podravkou
Restované čínské nudle s hovězím
Hovězí filé "Mignon" se zeleninou
Česnekové steaky
Grilované plněné burgery
Korejské pulkogi I
Korejské čapčchä s rýžovými nudlemi
Bulgogi (pulkogi II) - korejské hovězí barbecue
Argentínský grilovaný steak s guacamole
Hovězí na zázvoru z Malajska
Japonský steak "teriyaki"
PEČENÉ HOVĚZÍ MASO
Roastbeef dle Dale Sniffera
Roastbeef dle Delia Smith
Roastbeef s avokádovým krémem
Thajská hovězí pečeně
Pečené hovězí ze zeleninou
Plněný roštěnec
Hovězí roláda s masovou směsí na špenátu
Srbská svíčková roláda se zeleninou
Svíčková Wellington
Svíčková v šatičkách
Svíčková a´la diplomat
Znojemská hovězí pečeně
Hovězí pečeně se žampionovou omáčkou
Hovězí pečeně na jalovci
Hovězí pečeně na zázvoru
Švédská královská hovězí pečeně
Šo(u)let z hovězím masem
SMAŽENÉ HOVĚZÍ MASO
Lívanec s hovězími plátky
Smažené býčí žlázy
JINÉ ÚPRAVY HOVĚZÍHO MASA
Hovězí carpaccio na bylinkovém talíři
Sušené hovězí maso - jerky
nahoru
Kliknutí také vrací na
hlavní obsah DADALOVY kuchařky
Aktualizace: 23. února 2011