Filé "Mignon" v zelenině
("Prima varečka" TV Prima, březen 2001)

Suroviny pro 4 porce:
  • 800 g svíčkové
  • drcený pepř barevný
  • olej
  • sůl
  • 1 ks cukety
  • 100 g sójových klíčků
  • 1 ks mrkve
  • 100 g červených fazolí
  • 1 ks červené papriky
  • 1 ks červené cibule
  • pepř
  • vinný ocet
  • cukr krystal

  • Přílohy: brambory, rýže

    Postup přípravy:
  • Ze svíčkové nakrájíme plátky, obalíme v drceném pepři a osolíme.
  • Maso zprudka opečeme po obou stranách, pak vyjmeme a uchováme v teple
  • . Do výpeku postupně přidáváme zeleninu, krátce opečeme, přidáme cukr, sůl, pepř a necháme podusit.
  • Ochutíme vinným octem. a můžeme podávat z různým způsobem připravenými druhy rýže či brambory.
    nahoru
    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]