DOMŮ
RYBY A JINÁ MOŘSKÁ HAVĚŤ
OBSAH:
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty)
RYBÍ KUCHAŘKA NOWACO
Tlačítko na hlavní stránku rybí kuchařky NOWACO
SLADKOVODNÍ RYBY
Pstruh smažený z Čertovského potokaPstruh smažený a s koprovou omáčkouPstruh pečený s křenovou omáčkouPstruh smažený s jogurtovou omáčkouPstruh s omáčkou z cayenského pepřePstruh pečený nadívaný s pomerančiPstruh se špenátovou nádivkou pečenýPstruzi po francouzskuPstruh grilovaný s citrónovým máslemPstruh grilovaný v bylinkáchŠtika dušená se sardeliŠtika vařená se špenátemKapr vánočníKapr smaženýČínský kapří hrozenČínský kapr LiuKapr podzimníKapr smažený v rozmarýnuKapr zapečený podle M. Zelenky Kapr na pepři a vanilceKapr s paprikovou omáčkouKapr vařený "na černo"Kapr "na modro" v aspikuKapr s houbovým kubouKapr ve smetanové omáčceKapr vařený s černou omáčkouKapr po třeboňskuJihočeské kapří hranolky
Kapr po mlynářskuKapr po židovskuGefilte fišKapr po trampskuKapr netradičněKapr pana hradníhoKapr z tatranských horSmažené staropražské "Grundle"Ryba zapečená s bramboryFloydův třeboňský kaprFloydovy skandidávské rybí hodyPečená ryba v listovém těstěBílá ryba v kořenném nálevuVodňanské zavináče z bělicPangasius s kari omáčkouRybí guláš s pangasiusem
MOŘSKÉ RYBYSleď - králem mořských ryb? Domácí nakládaní slediSleď v hořčičném nálevuDomácí zavináče ze sleďůSleďový kopečekSleď s cibulovým bešamelemZapečený uzený sleď nebo makrelaBarevné mušle z uzených sleďů
Sleď v pikantní omáčce Sleď v rajské omáčceCeviche z bílých rybSleď naložený v oleji s jogurtemSleď dušený na víněFlundra z mraženého sleděJanssonovo pokušeníMakrela grilovaná se zeleninouSardinky grilované s remuládouTreska s rajskými jablíčky a paprikamiRybí kuličky ze solené treskyMilenčiny řízečky z mleté treskyTreska a krabí tyčinky se zeleninouTreska pečená v papírové kapseTreska v hořčičné omáčceTreska v bazalkové omáčceTreska grilovaná dle AisleyhoTreska nadívaná na rajčatech a paprikách
Mořská štika na pomerančích NOVÉ
Losos pečený v oříškové krustěLosos v páře s křenovou omáčkouLosos vařený se špenátemLosos s krevetovou omáčkou Losos v s rajčatovou omáčkou Losos zapečený "Kabajaki"Losos s havajskou omáčkouLosos s nudlovým salátem Losos s bazalkovou omáčkouLosos uzený se špenátovými nudlemi Losos na pomerančích a víně Losos smažený na toastuLososová terinkaTataráky z ryb - lososa a tuňáka (2)Lososový koláč se špenátemLosos na bylinkách Losos jakitori Restovaný tuňák na jehle - billsHalibut s jogurtovou omáčkouSiven s kaviárovou omáčkouPlatýz s cuketovou omáčkouPlatýz pečený s kapustouPražma zapečená s pastisemDušená ryba s koprovou omáčkouKořeněná ryba vařená ve vodní pářeRybí filet se zeleninovou omáčkouGrilovaný okoun v omáčce tahini
Ryba na houbáchRybí filety grilované Ryba grilovaná v alobaluRyba v alobalu s bylinkamiRyba marinovaná na pánvi Čínský rybí ozdobný talířRybka z ostrova Pulau WehThajská grilovaná rybaZávin plněný rybím masem s ananasemNew-Orleánské rybí gamboRyba opečená téměř dočerna Rybí filé zapečené v rýžiRybí filé zapečené se zeleninouRyby zapečené se strouhankouNákyp z rybího filéFish and chips s hranolkyRybí filé smažené v těstíčku s mandlemiPlacičky z rybího filé s rajčatovou omáčkou
Ainsleyho grilované rybí placičkyRybí pudink s rajskou omáčkouRybí smetanové souté
PLODY MOŘE
Smažené dary mořeJogurtové krabí karbanátkyKari z plodů moře Dary moře z Kanárských ostrovůŠpanělská rybí paela Krevety v županuKrevety v kokosu Krevety podle Ken HomaČesnekové krevetyAkaraje - krevety ve fazolovém těstíčkuLangusty ze Stolové hory dle FloydaRestované garnáty se špenátemSendviče z humra - bills Mušle na estragonu
nahoru
Kliknutí na obrázek vrací na
hlavní stránku DADALOVY kuchařky
Aktualizováno: 23. listopsdu 2010