DOMŮ DDK
OBSAH:
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty)
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa plněná žampiónovou rýží
Krůtí ranečky plněné ovocem
Krůti ranečky plněné směsí se zelím
Krůtí řízky s hořčičnou omáčkou
Čínská krůtí prsa s mandlemi (2)
Krůtí ragů v pivní omáčce
Královská krůta
Krůtí prsa s červenou řepou
Krůta na pomerančích s rýží
Krůtí prsa s bylinkovou náplní
Nadívaný pečený krocan
Nadívaný vánoční krocan
Krůtí pečeně s olivovou nádivkou
Smažené nakládané krůti proužky
Krůtí medailonky v jogurtové marinádě
Krůtí filety na roštu
Orientální krůtí terčíky
SLEPIČÍ MASO
Dušená slepice se smetanou
KACHNÍ MASO
Pečení kachny metodou 4 U NOVÉ
Marinovaná kachní prsa na černém pivu
Kachní prsíčka se zelím s rozinkami
Kachní roláda dle Nero Wolfa
Šoulet s kachním masem
Ainsleyho grilovaná kachní prsíčka
Pepřová kachní prsíčka s mrkví
Kachní prsíčka s pepřovou omáčkou
Kachna na způsob zvěřiny
Toulonská kachna dle Hitchcocka
Kachna s pomerančovou omáčkou
Kachní prsíčka s višňovou omáčkou
Kachna s višňovou omáčkou - Delia Smith
Pomalu pečená kachna
Pivovarská kachna
Rouenská kachna
Rouenská kachna nadívaná
Nadívaná kachna
Kachna na pomerančích
Kachna mandarin
Aromatická a křupavá kachna
Dvakrát vařená kachna z Hong-Kongu
Shangunská kachna
Pekingská kachna
Pekingská kachna trochu jinak (II)
Kachna po indonésku
Slavnostní židovská paštika
HUSÍ MASO
Jak se peče martinská husa ?
Pečená buchlovská husa
Husa na pivě v červeném zelí
Husí prsa a stehna po staročesku
Staročeský bejlík z husích prsou
Husa naložená dle Sandtnerové
Husa nadívaná á la Segré
Dušená husí prsa na víně
Dušená husa na zelenině
Šoulet s drůbežím masem
Husí hody po židovsku
Plněné husí (kachní) krky (2)
Zadělávané husí drůbky
Husí ragout s jablky de Pomiana
Tepertö - husí/kachní škvarečky
nahoru
Kliknutí na obrázek vrací na
hlavní stránku DDK
Aktualizováno: 6 září 2010