Dadalova kuchařka
DOMŮ
OBSAH:
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty)
UZENÉ MASO, UZENINY, SULCDomácí klobáskyLetní klobásky dle Nero WolfeKlobásky desatera koření dle Nero WolfeUzenky s brambory z Valle d'AostaZapečené klobásy s brambory bills
Zapečené vinné klobásy NOVÉVánoční vinné klobásyVinná klobása v závinuPečený vinný klobásový dlabanecKlobáska s dušenými třešněmiUzená pečeně se sušeným ovocemHorňácké zapečené uzené masoJamieho žába v yorkshirské dířeŠunka v pivní omáčceSmažená šunková rolkaSloní žrádlo ze salámu - naložená uzeninaChatařský perkelt s houbamiZapečené špekáčky v pivěŠpekáčkový guláš na pivěUtopenci neboli špekáčky v octuPařížští utopenciDomácí "sulc"Aspik ze želatinyGrilované uzeninyBuřty parťáka Edna
nahoru
Kliknuti na obrázek vrací na
hlavní obsahDADALOVY kuchařky
Aktualizováno: 24. května 2010