DOMŮ


OBSAH
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty
MÁSLA, SÁDLO A OLEJE
MÁSLO

  • Povídání o selském másle
  • Průmyslová výroba másla
  • Domácí výroba másla
  • Zařízení pro domácí výrobu másla
  • Stanovení obsahu vody v másle
  • Recept na přípravu domácího másla
  • Přepuštěné máslo - ghee
  • Ochucená másla
  • Výroba domácí šlehačky z másla a mléka NOVÉ
    VEPŘOVÉ SÁDLO
  • Vlastnosti a využití vepřového sádla
    ROSTLINNÁ MÁSLA
  • Margarin - historie
  • Složení tuků na českém trhu
  • Rostlinná másla, krémy a pasty
    ROSTLINNÉ OLEJE
  • Olivový olej
    OCHUCENÉ ROSTLINNÉ OLEJE
  • Chilli oleje
    TEPLOTNÍ VLASTNOST OLEJŮ A TUKŮ
  • Teplota rozkladu ("SP") olejů a tuků

    nahoru
    Kliknutí na obrázek vrací na
    hlavní stránku DADALOVY kuchařky

    odkaz na obsah
    Aktualizace: 8. února 2011

    [CNW:Counter]