DOMŮ

OBSAH KUCHAŘKY:
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty)

ZÁKLADNÍ ZPŮSOBY TEPELNÝCH ÚPRAV POKRMŮ

  • HYGIENA V KUCHYNI A RADY
  • VAŘENÍ
    Vaření
    Dováření
    Vaření ve vodní lázni
    Vaření v páře - paření
  • DUŠENÍ
    Obecné zasady dušení
    Dušení va vlastní šťávě ("braise")
    Dušení zadělávané ("ragou")
    Dušení kombinované
    Gratinování
  • ÚPRAVA V TUKU
    Smažení
    Osmahnuti
  • ÚPRAVA HORKÝM VZDUCHEM
    Pečení na pánvi
    Pečení v troubě
    Pečení na roštu a rožni
  • VAŘENÍ V MIKROVLNNÉ TROUBĚ (MVT)
    Přednosti MVT
    Co lze připravit v MVT?
    Zásady úpravy v MVT
    Osmahnuti
  • FYZIKA A CHEMIE V KUCHYNI
    Nakládání do roztoku soli-osmóza

    Kliknuti na obrázek vrací na
    hlavní obsah DADALOVY kuchařky


    odkaz na obsah
    Aktualizováno: 25. září 2002
    [CNW:Counter]