DOMŮ

EGYPTSKÁ KUCHYNĚ
(
Kliknutí - přivolá úvodní kapitolu)

ÚVOD DO EGYPTSKÉ KUCHYNĚ
PŘEDKRMY - MEZZE
  • Pečený lilek s omáčkou tahini
  • Hummus s omáčkou tahini
  • Bylinkový hummus s tahini (NOVÉ)
  • Ochucená tahína (NOVÉ)
  • Pečená vejce v kořenné směsi
  • Plněná vejce
  • Syrová játra
  • Smažené papriky
    POLÉVKY
  • Molochéjja
  • Molochéjja ze špenátu (NOVÉ)
  • Špenátová polévka s jogurtem
  • Čočková polévka s česnekem
  • Čočková polévka
  • Hrachová polévka (NOVÉ)
  • Krémová cibulová polévka
  • Polévka fata
    HLAVNÍ JÍDLA
  • Grilované jehněčí - kebab
  • Kuře na fíkách a citrónech
  • Plaki
  • Plněné vinné listy
  • Plněná cuketa
    BEZMASÁ JÍDLA
  • Košarí
  • Rajčatová omáčka
  • Brambory s Mozzarelou (NOVÉ)
  • Lilek s čočkou (NOVÉ)
  • Falafel (NOVÉ)
    MOUČNÍKY
  • Převrácený datlový koláč
  • Basbousa
  • Cukrový sirup - sharbat
  • Ořechová kunafa
  • Ořechová směs
    NÁPOJE (NOVÉ)
  • Káva
  • Karkadé - čaj z ibišku
  • Mátový čaj
  • Skořicový čaj
  • Ledový malinový koktejl z Káhiry
  • Mangový koktejl se zmrzlinou
    nahoru
    Kliknuti na obrázek vrací na hlavní obsah
    DADALOVY KUCHAŘKY


    odkaz na obsah
    Aktualizováno: 1. prosince 2005
    [CNW:Counter]