DOMŮ
EGYPTSKÁ KUCHYNĚ
(Kliknutí - přivolá úvodní kapitolu)
ÚVOD DO EGYPTSKÉ KUCHYNĚ
PŘEDKRMY - MEZZEPečený lilek s omáčkou tahiniHummus s omáčkou tahiniBylinkový hummus s tahini (NOVÉ)Ochucená tahína (NOVÉ)Pečená vejce v kořenné směsi Plněná vejceSyrová játraSmažené papriky
POLÉVKYMolochéjjaMolochéjja ze špenátu (NOVÉ)Špenátová polévka s jogurtemČočková polévka s česnekemČočková polévkaHrachová polévka
(NOVÉ)Krémová cibulová polévkaPolévka fata
HLAVNÍ JÍDLAGrilované jehněčí - kebab Kuře na fíkách a citrónechPlakiPlněné vinné listyPlněná cuketa
BEZMASÁ JÍDLAKošarí Rajčatová omáčka
Brambory s Mozzarelou (NOVÉ)
Lilek s čočkou (NOVÉ)
Falafel (NOVÉ)
MOUČNÍKYPřevrácený datlový koláčBasbousaCukrový sirup - sharbatOřechová kunafa Ořechová směs
NÁPOJE (NOVÉ)Káva
Karkadé - čaj z ibišku
Mátový čaj
Skořicový čaj
Ledový malinový koktejl z Káhiry
Mangový koktejl se zmrzlinou
nahoru
Kliknuti na obrázek vrací na hlavní obsah
DADALOVY KUCHAŘKY
Aktualizováno: 1. prosince 2005