Avokádo s řeřichou dle Nero Wolfe
(Rex Stout a redakce Viking Press "Kuchařka Nero Wolfe", české vydání str.134, Paseka Litomyšl, 1996)

Suroviny pro 4 porce
  • 2 zralá avokáda
  • 1/2 šálku jader vlašských ořechů
  • šťáva z jednoho citrónu
  • svazek mladé řeřichy


  • Postup přípravy:
  • Krátce opřed podáváním avokádo oloupeme a nakrájíme asi na 1 - 1,5 cm kostičky.
  • Kostičky lehce v misce promícháme s ořechy a pokapeme citrónovou šťávou.
  • Salátové misky vyložíme umytou, osušenou a vychlazenou řeřichou.
  • Každou misku naplníme vrchovatou lžící avokádové směsi.

    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]