OBSAH RADIO CUISINE:
(
Kliknutí - přivolá úvodní kapitolu knihy)

  • POVINNOSTI HOSTA
  • POVINNOSTI HOSTITELE
  • VAŘENÍ NARYCHLO
  • VAŘENÍ ANEB TAJEMSTVÍ VAŘENÉHO HOVĚZÍ
  • TAJEMSTVÍ SMAŽENÍ
  • TAJEMSTVÍ PEČENÍ
  • DUŠENÍ
  • TAJEMSTVÍ JÍŠEK
  • TAJEMSTVÍ MAJONÉZY
  • VAJÍČKA
  • BORŠČ A PIROŽKY
  • DVĚ NEAPOLSKÉ POLÉVKY (NOVÉ)
    Polévka z moules
    Polévka s rybou a rýží
  • KOHOUT NA VÍNĚ A KUŘE NA SMETANĚ
    Kohout v těste
    Kuře Tamara
  • DOMÁCÍ KRÁLÍK
    Králík s brukví
    Pečený králík na smetaně
    Králík s hořčicí
  • ZAJEČÍ PAŠTIKA
  • VAŘENÍ NARYCHLO
  • BAYONNSKÁ KUCHYNĚ
    Pečené žebírko - bearnská omáčka - několik ústřic
  • DIVOKÉ SELE NA SMETANĚ
  • JÍDLA SLADKOKYSELÁ
    Husí ragout s jablky
    Zaječí zadek s červenou řepou
  • O LEVNÉM HOVĚZÍ
    Hovězí po burgunském způsobu
    Hovězí podle španělského způsobu
    Hovězí na smetaně
  • TELECÍ ŘÍZKY
  • TROJE TELECÍ RAGOUT
    Bílé ragout se žampiony
    Telecí marengo
    Osso buco
  • PAUPIETTES
  • FONDUE
  • CO SE DÁ JEŠTĚ DĚLAT ZE SÝRA
    Salée au fromage
    Sýrové koblihy
    Řízky ze sýra
  • KULIBJAK A QUICHE
    Kulibjak
    Quiche aux moules
  • HUMŘI A LANGUSTY (NOVÉ)
    Langusta s majonézou
    Langusta po americkém způsobu
    Langusty na smetaně
  • HLEMÝŽDI
  • O RYBĚ
  • RYBA A GASTRONOMIE
  • O POSTU
  • POSTNÍ JÍDLA
    Smažený merlan
    Merlan na víně
  • ŘÍČNÍ ÚHOŘ
    Úhoř na roštu
    Marinovaný rošt
    Úhoř á la maitre d´hotel
    Úhoř v rosolu
  • A JEŠTĚ O RYBÁCH
    Nadívaný sleď
    Makrela po řeckém způsobu
    Merlan na smetaně
  • TRESKA
    Treska po baskickém způsobu
    Salát z tresky a z vajec
    Vojáčci z Pávie
    Treska s rýží
    Treska se špenátem
  • JEŠTĚ O TRESCE
    Brandade de morue
    Brandade se smetanou
    Bacalao en crudo
    Koblihy z tresky
  • NADÍVANÝ KAPR
  • DVĚ SLADKOVODNÍ RYBY
    Kapr na slanině
    Štika na másle
  • CASSOULET
  • DVĚ JÍDLA Z KAPUSTY
    Plněná kapusta
    Moskevští holubi
  • VELIKONOČNÍ JEHŇÁTKO
    Velikonoční jehňátko
    Jehněčí pilaf
  • LEDVINKY
    Hovězí ledvina
    Pečená telecí ledvina
    Telecí ledviny na smetaně
  • ŠKVARKY, RILLONS A ROLLETTES - speciality z Touraine
  • HOCHEPOT A GULÁŠ
  • O SKOPOVÉM
    Skopová kýta po anglickém způsobu
    Smažené skopové
    Gruzínský šašlik
    Kebab na slanině
  • KNEDLÍKY S HOVĚZÍM
  • JELITO
  • HUSÍ JÁTRA A JÁTROVÁ PAŠTIKA
  • VEGETARIÁNSKÁ KUCHYNĚ
  • ŠVÝCARSKÁ KUCHYNĚ
    Reuchis
    Rachette
    Máslový koláč
  • PÁR SLOV O AMERICKÉ KUCHYNI
    Clam Clover
    Cube beef steak
    Welsh rarebitch
  • CHARENTES A POITIERS - A JEJICH SPECIALITY
    Chaudrée
    Sýrový koláč
    Bottreaux
  • BASKICKÁ KUCHYNĚ
    Eltsekaria
    Omeleta s klobásou
    Bouroussou - Kopila
  • FRANCHE-COMTÉ A JEJÍ SPECIALITY
    Gougére
    Fondant z Franche-Comté
  • PODIVNÉ KOLÁČE
    Křehké těsto
    Koláč s cibulí neboli Zewelwai
    Koláč s pórkem neboli Flammiche
  • KOUSSKOUSS
  • GASTRONOMIE V DOBĚ VEDRA
    Studená polévka
    Lilek po orientálním způsobu
  • NĚKOLIK RECEPTU NA LÉTO
    Salát ze špenátu z vejci
    Okurky po řeckém způsobu
    Lilek po řeckém způsobu
  • SALÁTY
    Hlávkový salát
    Hlavkový salát se smetanou
    Hlávkový salát se slaninou
    Salát z chřestu
    Salát z rýže
  • OKURKY
    Okurkový salát
    Okurkový salát se smetanou
    Okurkový salát s Bechameilem
    Nakládané okurky
  • ZELÍ
    Salát ze zelí
    Polské zelí
    Alsaské zelí
    Židovské zelí
  • SKLIZEŇ HUB
    Hříbky "á la bordeaux"
    Žampiony se smetanou
    Smažené žampiony
  • O RÝŽI
    Milánské rizoto"
    Rýže po španělském způsobu
  • KUŘE S CURRY
  • OMELETY
    Pařížské omelety
    Ruské bliny
  • MASOPUSTNÍ CUKROVÍ
    Merveilles
    Koblihy
  • BÁBOVKA
  • JAHODOVÝ KOLÁČ (NOVÉ)
  • ČAS TŘEŠNÍ (NOVÉ)
    Clafoutis
    Třešňové knedlíky
  • POMERANČOVÁ ZAVAŘENINA (NOVÉ)
  • GASTRONOMIE PŘI CAMPINGU (NOVÉ)
  • DOM PÉRIGNON
  • ROZLOUČENÍ S POSLUCHAČI (NOVÉ)

  • nahoru

    Kliknuti na obrázek vrací na
    hlavní obsah DADALOVY KUCHAŘKY

    odkaz na obsah

    Aktualizováno: 30. září 2006


    [CNW:Counter]