Tatarák a biftek z brambor
Tatarák z brambor bez masa
("My rádi jíme", pořad TV Nova, recept uvedla J. Molavcová, 1999)
Suroviny:
500 g vařených brambor4 žloutky sójová omáčkacibule4 naložené okurkysůl a pepřkmínolej
Postup přípravy:
Všechny suroviny smícháme a podáváme na topinkách s česnekem.
Nepravý biftek z brambor
("Prima vařečka", TV Prima, srpen 2000)
Suroviny:
400g vařených brambor1 cibule5 stroužků česneku kečup pálivá a sladká paprika sůl a pepř8 plátků chleba na topinky olej
Postup přípravy:
Brambory uvaříme, nastrouháme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek, papriky, sůl a pepř. Nakonec přidáme kečup a vše promícháme. Podáváme na topinkách.
nahoru
ZPĚT do kapitolyHOME