Restované vepřové maso s játry se zeleninou
("Prima vařečka" TV Prima, duben 2001)

Suroviny:
  • 300 g vepřové kýty
  • 100 g vepřových jater
  • mletá paprika
  • feferonka
  • 1 červená paprika
  • 1 lžička rajčatového protlaku
  • 1 menší sterilovaná okurka
  • 1 lžíce krájených sterilovaných žampionů
  • sójová omáčka
  • kmín
  • sůl a mletý pepř
  • 1 větší cibule
  • 2 lžíce ztuženého tuku

  • Příloha: chléb, brambory

    Postup přípravy:
  • Kýtu a játra nakrájíme na nudličky.
  • Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme maso a játra.
  • Krátce osmahneme, zasypeme mletou paprikou, přidáme rajčatový protlak, nadrobno nakrájenou feferonku, červenou papriku, okurky a žampiony.
  • Ochutíme sójovou omáčkou, kmínem, mletým pepřem a nakonec osolíme podle chuti.
  • Vše společně osmahneme a ihned podáváme.
    nahoru
    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]