OBSAH RYBÍ KUCHAŘKY:

(Kliknutí - přivolá první okno s recepty)

ÚVODEM
HOTOVÁ JÍDLA
UPRAVENÉ POLOTOVARY OBALOVANÉ

  • Smažené rybičky s glazovanou zeleninou
  • Smažené filety s tvarohovým dresinkem
  • Rybí tyčinky s bramborovým pyré
  • Rybí prsty smažené ve vejcích
  • Rybí burger se sardelovou omáčkou
  • Rybí filé se smetanovou omáčkou
    JÍDLA PRO KAŽDÝ DEN
  • Ruský rybí salát
  • Rybí salát s těstovinou
  • Rybí kari s bramborem
  • Mořská štika zapečená v pórku
  • Steaky z rybího filé s lososem
  • Brandáda z tresky
  • Nákyp z mořské štiky
  • Rybí dip omáčka
  • Omeleta s rybí náplní
  • Aljašká treska v papilotě
  • Nakládané rybí kousky
    RYBÍ SPECIALITY
  • Neapolská rybí polévka
  • Rybí směs po maďarsku
  • Rybí "kulibjak"
  • Filet ze pstruha se skleněnou omáčkou
  • Plněný pstruh na slanině
  • Okoun na česneku a zázvoru
  • Pečený kapr s brambůrkami
  • Kapr na pivu s křenem
  • Vařená makrela s petrželovým máslem
  • Toast s pečenou makrelou
  • Zapečený hejk se smetanou
  • Pikantní steak s lososa
  • Losos na houbách
  • Marinovaný žralok na másle
  • Žraločí špíz marinovaný
  • Přírodní závitky z platýze
  • Rybí krém z grundlí s bramborami
  • Smažené grundle
    PLODY MOŘE
  • Mořské ragú s tymiánem
  • Kalamáry s česnekem a olivami
  • Krabí tyčinky s parmazánem
  • Krabí salát s kapary
  • Koktejl s krabího masa
  • Krevetové noky v zeleninové omáčce
  • Rýžové nudle s krevetami
  • Krevety smažené v pivním těstíčku
  • Mušle se šunkou a vínem
  • Špagety s mušlemi
  • Chobotnice na červeném víně
  • Dušené chobotničky

    Kliknutím na obrázek - zpět
    na hlavní stránku DDK

    odkaz na hlavní obsah
    Přepsáno / aktualizováno: 24. listopadu 2010

    [CNW:Counter]