KONVEKTOMATY RATIONAL - PRESENTACE ZAŘÍZENÍ
(Sestavila Bc. Kamila Kroupová, šéfkuchařka, Brno, prosinec 2008)


Obsah:
  • ÚVODNÍ STRÁNKA - KAPITOLY

  • CO JE KONVEKTOMAT ?

  • OPTIMÁLNÍ VLHKOST

  • DVA V JEDNOM

  • TEPLOTNÍ SONDA

  • PEČENÍ MASA

  • VAŘENÍ A DUŠENÍ

  • PEČENÍ TĚST

  • SMAŽENÍ NA MINIMÁLNÍM
        MNOŽSTVÍ TUKU

  • ČIŠTĚNÍ A ÚDRŽBA ZAŘÍZENÍ

  • KONTROLNÍ OTÁZKY

























  •    START - začněte kliknutím zde!









           KAMILA KROUPOVÁ (1968)
    Vzdělání:

  • Střední hotelová škola Velké Meziříčí - provoz hotelů a společného stravování
  • Pedagogická fakulta MU v Brně - učitelství praktického vyučování - ukončení 2008
  • Bakalářské studium PF MU v Brně - od března 2008-do května 2010
    Praxe:
  • JMDZ, Brno - Modřice – skladová účetní (1987-1988)
  • Státní lázně Luhačovice - recepční, pokojská a správcová láz. domů Póla a Vepřek, servírka, hospodyně stravovacího provozu, kuchařka na II. dětské léčebně (1988-1992)
  • Kojenecký ústav, Luhačovice – stravovací referentka (1992-1993)
  • Mateřská škola Žižkova, Brno – kuchařka (1999-2001)
  • Sodexho, spol. stravování, Brno-provozní (2001)
  • MOU Brno, Žlutý kopec 7 – skladová účetní, zásobovačka a skladní pro stravovací provoz (2001-2007)
  • Manažerka stravovacího provozu a kuchařka, firma Jerex Ostrovačice (2008 - 2009)