ÚVOD DO ČÍNSKÉ KUCHYNĚ
(Ondřej Šíma a Radim Černý pro DDK
Redakce a úprava textu: DADALA)
(Kliknutí - přivolá úvodní kapitolu)

METODY VAŘENÍ
  • CHAO [čchao]
  • ZHA [ča]
  • BAO [pao]
    SUROVINY
  • Použití vína při vaření
  • Jak používat pórek ?
  • Jak používat zázvor ?
  • Jak používat Weijing - glutamát?
  • Čínské nudle a pokrmy z nich NOVÉ
    DALŠÍ TECHNIKY
  • Krájení a použití nože
  • Závěrečné přidání oleje
  • Jak zahušťovat pokrmy?
  • Jak určit teplotu oleje?
  • Spaření surovin
  • Obalování škrobem
    RECEPTY
  • Yuxiangrousi
  • Gongbaojiding
  • Ma Po Tofu NOVÉ

    nahoru
    Kliknuti na obrázek vrací na hlavní obsah
    DADALOVY KUCHAŘKY


    odkaz na obsah
    Aktualizováno: 9. srpna 2007
    [CNW:Counter]