OBSAH:
(Kliknutí - přivolá první okno s recepty)

DEZERTY, KRÉMY, PĚNY A POHÁRY
  • Ojíněné třešně s čokoládou
  • Kreolské banány
  • Švestkové clafouty
  • Krémové košíky s karamelem
  • Indický semolinový pudink
  • Indická sladká šafránová rýže
  • Rýžový dezert
  • Ruský ovocný a mléčný kysel
  • Jamieho král pudinků
  • Jamieho pudink s celým pomerančem
  • Jamieho čokoládové hrnečky
  • Solnohradské noky
  • Čokoládový dezert sestřenek Deboaisnes
  • Čokoládové bábovičky s měkkým vnitřkem
  • Dezerty z mandlového těsta
  • Řezy se smetanovým krémem a mandarinkami NOVÉ
  • Jablečný nákyp s vanilkovou omáčkou
  • Limetkový dezert bills
  • Kiwi dezert
  • Broskve plněné nivou a ořechy
  • Ananas se sýrem dle Nero Wolfa
  • Meloun dle Nero Wolfa
  • Ukrajinský vánoční dezert - kutia
  • Ovocné jogurtové pohárky
  • Jahodové krémové poháry
  • Amaretový krém s jahodami
  • Ovocné želé s citrónovou meduňkou
  • Thajský kokosový krém
  • Pruhovaný kokosový pohár s kiwi
  • Krém z tropického ovoce
  • Avokádový krém s citrónem
  • Mascarponový krém s ovocem
  • Citrónová krémová pomazánka
  • Čokoládové mousse
  • Tudorovský mandlový krém
  • Krémová omáčka z hnědého cukru
    NEPEČENÉ DEZERTY A POHÁRY S PIŠKOTY
  • Jamieho nepečený čokoládový dezert s oříšky
  • Jablkový pohár s piškoty
  • Ananasový ovocný pohár s piškoty
  • Hruškové překvapení s piškoty
  • Vločkový pohár s plněnou broskví
  • Borůvkový pohár s piškoty
  • Charlotte se sušeným ovocem
  • Ukrajinský vánoční dezert - kutia
  • Tingynis -litevský "líný" dezert s piškotů
    SLAVNÉ ITALSKÉ DEZERTY A JEJICH VARIACE
  • Panacotta - vařená smetana
  • Jogurtová panacotta - bills
  • Zabaglione - žloutková pěna (5 receptů)
  • Tiramisú - zásady přípravy
  • Tiramisú dle kuchaře z "Buldogu"
  • Tiramisú dle Mary Berry"
  • Tiramisú dle Kariny Havlů
  • Tiramisú dle M. D. Klímy
  • Tiramisú "light" bez vajec
  • Tiramisu s ovocem (2)
  • Čokoládové tiramisu s citrónem
  • Čokoládové tiramisu vrstvené
  • Italské čokoládové lanýže NOVÉ
    SLAVNÉ MAĎARSKÉ DEZERTY
  • Somloi galuska
  • Krémeše - originálná receptura (2x)
  • Flódni - trojvrstvý dezert
  • Tradiční kaštanová směs
  • Kaštanové pyré
    TRADIČNÍ ANGLICKE DEZERTY
  • Triffle (4 recepty)
  • Spotty Dick
    TRADIČNÍ AMERICKÉ DEZERTY
  • Sundae
    CREME BRULÉE
  • Creme Brulée - zásady přípravy
  • Klasický Creme Brulée bez vanilky"
  • Creme Brulée s vanilkou - pečený"
  • Creme Brulée dle Mary Berry"
  • Creme Brulée s čokoládovým likérem"
  • Creme Brulée - "light" (3 recepty)
    nahoru

    Kliknutí na obrázek
    vrací na hlavní stránku
    Dadalovy sladké kuchařky
    odkaz na obsah
    HOME

    Aktualizováno: 30. května 2011


    [CNW:Counter]