Houbová smaženice
(Soubor "Hřiby, hříbky a hříbečky", od neznámého dárce, zasláno jako emailová příloha, 2000)

Foto z internetuSuroviny:
  • 800 g čerstvých hub
  • 1 ks cibule, najemno
  • 100 g másla
  • 8 ks vajec
  • sůl a pepř podle chuti

    Postup přípravy:
  • Houby očistíme osrým nožem, pak opláchneme ve vlažné vodě.
  • Nakrájíme na plátky, osmahneme na másle s najemno nakrájenou cibulí.
  • Přidáme pokrájené houby a dusíme pod poklicí 15 minut.
  • Ochutíme solí a pepřem a za stalého míchání zalijeme rozkvedlanými vejci.
  • Směs mícháme do zkoustnutí.
  • Houbová smaženice je vhodná s brambory nebo chlebem.

    ZPĚT do kapitoly
    HOME
    [CNW:Counter]